Llagostins de Sant Carles de la Ràpita amb els quals hem emplenat els nostres extraordinaris Pebrots del Piquillo de Lodosa. Aquesta hortalissa Gourmet s’ha convertit en una de les conserves bàsiques de la indústria agroalimentària Navarra, que guanya adeptes dins i fora d’Espanya. Preparats per al nostre Xef Andrés Riestra es converteixen en un plat únic i exclusiu. #lamejormarisqueriadeandorra #mariscosdelcantabrico #bestrestaurantinandorra #recetasdesiempre #restaurantkram #kramandorra #andorralavella #andorra #piquillosdelodosa #pimientosrellenos #chefsoninstagram #foodpics #foodpicsforfoodies #chefs #chefslife #productodetemporada #pescadosymariscos #chefandresriestraLlagostins de Sant Carles de la Ràpita amb els quals hem emplenat els nostres extraordinaris Pebrots del Piquillo de Lodosa

Pebrots del Piquillo de Lodosa farcits de Llagostins de Sant Carles de la Ràpita

Llagostins de Sant Carles de la Ràpita amb els quals hem emplenat els nostres extraordinaris Pebrots del Piquillo de Lodosa.
Aquesta hortalissa Gourmet s’ha convertit en una de les conserves bàsiques de la indústria agroalimentària Navarra, que guanya adeptes dins i fora d’Espanya. Preparats per al nostre Xef Andrés Riestra es converteixen en un plat únic i exclusiu.

#lamejormarisqueriadeandorra #mariscosdelcantabrico #bestrestaurantinandorra #recetasdesiempre #restaurantkram #kramandorra #andorralavella #andorra #piquillosdelodosa #pimientosrellenos #chefsoninstagram #foodpics #foodpicsforfoodies #chefs #chefslife #productodetemporada #pescadosymariscos #chefandresriestra

Llagostins de Sant Carles de la Ràpita amb els quals hem emplenat els nostres extraordinaris Pebrots del Piquillo de Lodosa