“Colet” Cava porta l’essència del Penedès a les taules del KRAM ANDORRA RESTAURANT

“Colet” Cava porta l’essència del Penedès a les taules del KRAM ANDORRA RESTAURANT

“Colet” Cava porta l’essència del Penedès a les taules del KRAM ANDORRA RESTAURANT.
El passat 25 de novembre, Kafex, distribuïdor oficial dels vins Colet per al Principat d’Andorra, va oferir un tast de quatre referències en complicitat amb el xef Andrés Riestra, qui va dissenyar un menú especial per a l’ocasió.
Colet és un celler familiar, una vinya que la família treballa des del 1783, quan tan sols eren els cuidadors i agricultors d’aquell terreny de la Hisenda Romaní, a Sant Martí Sarroca. Poc més de 200 anys més tard, el 1984, els Colet van adquirir les terres i, des d’aleshores, han deixat la seva empremta en cada ampolla de producció 100% ecològica, 100% Reserva i 100% al Penedès.
Sergi Colet, representant de la bodega, va guiar per compte propi aquest tast que es va realitzar al restaurant KRAM, ubicat al bell mig d’Andorra la Vella. Colet va destacar que els seus escumosos són elaborats amb mètodes tradicionals i respectant la terra. D’aquesta manera, s’asseguren de produir referències de qualitat, “malgrat que són una petita formiga dins del nostre territori”.

.
.
.
#lamejormarisqueriadeandorra #mariscosdelcantabrico #bestrestaurantinandorra #cava #wine #navidad #vino #winetime #champagne #winelover #winetasting #sommelier #winestagram #penedes #winelovers #instagram #cata #cocktails #vin #love #cavalovers #sparklingwine #finewine #bubbels #cavabrut #kramandorra #kram #andorralavella #chefandresriestra #chefsoninstagram #pescadosymariscos #foodie

“Colet” Cava porta l’essència del Penedès a les taules del KRAM ANDORRA RESTAURANT