Com tots sabeu a KRAM la nostra prioritat és la qualitat i la frescor dels nostres peixos i mariscs

Com tots sabeu a KRAM la nostra prioritat és la qualitat i la frescor dels nostres peixos i mariscs, així que avui us ensenyem un petit vídeo amb dos Turbots i un Sant Pere preparats amb la saviesa habitual del nostre Xef @andresriestra abans de posar-los al forn JOSPER.

Peix fresc + Forn Josper és una combinació única.

El gall de Sant Pere és un peix que, tot i que mai guanyarà un concurs de bellesa, és molt agraït a l’hora de cuinar-lo gràcies a la seva carn ferma i saborosa.

El Sant Pere és un dels peixos estrella del nostre xef Andrés Riestra, no és un peix comú a Andorra, però l’Andrés amant del bo i el millor, el porta sembre que el troba a les llotges del cantàbric al nord d’Espanya.

I si el filetegem, amb les seves espines i cartílags podem fer un excel·lent fumet de peix per a sopes de peix i marisc o guisats de cullera fets amb la qualitat dels nostres peixos i mariscs.

Així que truqueu, reserveu i demaneu per a la setmana vinent un Sant Pere o un Turbot al JOSPER i gaudireu d’allò més amb la saviesa i experiència del nostre “BBQ – BARBECUE Manager”.

.
.
.
#kram #kramandorra #andorra #chefandresriestra #andorralavella #foodpics #chefsoninstagram #foodporn #pescadosymariscos #platosdecuchara #gastrogrilling #andorre #andorralovers #foodie #food #chefselection #chefsperfect #guisos #productodetemporada #andorragastrolovers #foodlover #fueradecarta #foodlovers #andorraworld #guisotes #chefandrésriestra