Sempre diem que a KRAM volem ser el restaurant Marisqueria de referència a Andorra amb la millor oferta i el millor producte d’Andorra

A KRAM volem ser el restaurant Marisqueria de referència a Andorra

Sempre diem que a KRAM volem ser el restaurant Marisqueria de referència a Andorra amb la millor oferta i el millor producte d’Andorra.
Ni cranc real d’Alaska ni res de res (Com diu el nostre Xef @andrésriestras… )

Això sí que és bo, “CENTOLLA” ASTURIANA DE TRES QUILOS! i carabiners ben grossos, “percebes” del quinze i la reina de les reines…
L’angula de llom negre del Nalón! – Per què la preferida i la millor és l’angula de llom negre?

Hi ha una diferència primordial dins de les angules: el seu llom, existint angules de llom blanc i angules de llom negre.
Sent les angules de llom negre que s’han capturat en aigua dolça i mantingut en aigua dolça a més temperatura que l’aigua de mar durant diversos dies, de manera que l’animal interpreta que ja pot convertir-se en anguila.
Es produeix així l’enfortiment de l’espina dorsal -que serà aquesta línia negra que veiem al seu dors- aquestes són les que hem rebut nosaltres, originaries del riu Nalón. Riu més llarg d’Astúries que passa per als llocs més singulars, turísticament parlant, del món.

Pel que fa a quina és la millor Angula?, el que podem dir és que les més populars i saboroses d’un cost econòmic molt més alt són les de llom negre amb l’origen del cantàbric, un mar que en marisc dona el millor del millor.

#kram #kramandorra #angules #pescadosymariscos #percebes #foodpics #chefslife #cantabrico #astúries #rionalon #chefselection #chefsperfect #angunalon #culinarychefs #chefswords #food andorralavella #chefandresriestra

Sempre diem que a KRAM volem ser el restaurant Marisqueria de referència a Andorra amb la millor oferta i el millor producte d’Andorra