Avui hem degustat a KRAM GASTRO GRILLING ANDORRA

Avui hem degustat a KRAM GASTRO GRILLING ANDORRA

Avui hem degustat a KRAM GASTRO GRILLING ANDORRA una magnífica amanida de Bonítol del Nord original de Zarautz, una de les poblacions del país Basc d’on procedeix el millor bonítol del nord juntament amb Guetaria i Orio.
Tant la tonyina com el bonítol són peixos blaus amb unes característiques nutricionals molt similars: són rics en omega-3, proteïnes d’alt valor biològic, vitamines i minerals.
L’acompanyament d’aquesta fantàstica amanida de Bonítol del nord és un pebrot original de “Lodosa” saltat amb allets laminats. Acompanyat d’una lleugera i exquisida vinagreta, recepta del nostre xef Andrés Riestra.
Tres tipus d’enciam, així que, aquesta amanida suggeriment diari fora de carta és un plat molt saludable que serveix per a un ràpid i “healthy” menjar de treball o de diari al centre d’Andorra la Vella.

.
.
.
#amanida #amanidabonitol #tomatedebarbastro #bonitodelnorte #ensaladaatun #ensaladasaludable #ensaladas #ensaladacesar #ensaladassaludables #ensaladasgourmet #ensaladasaludables #almuerzo #comidasana #food #salad #recetassaludables #cenasaludable #healthy #foodporn #comidasaludable #healthyfood #kram #restaurantkram #chef #kramandorra #chefandresriestra #chefsoninstagram #platosdecuchara #andorralovers🇦🇩

Avui hem degustat a KRAM GASTRO GRILLING ANDORRA