Llagostins de Sant Carles a la planxa

Llagostins de Sant Carles a la planxa

Llagostins de Sant Carles a la planxa… Us heu fixat en els tons blaus de la cua? Una passada!

*D’entre tot el marisc del Delta destaquem els llagostins de Sant Carles de la Ràpita. Són fàcilment recognoscibles pels seus ulls negres i turgents, unes lleugeres taques negres a la pell, els tons blaus a la seva cua i una musculatura consistent.
Aquest marisc ha format part tant de la cuina habitual del baix Ebre com de la dels vaixells de pescadors, i ara s’ha convertit en un reclam turístic.
La recepta més típica a les Terres de l’Ebre és el llagostí torrat, cuinat en una planxa ben calenta amb sal grossa.

#lamejormarisqueriadeandorra #mariscosdelcantabrico #bestrestaurantinandorra #santcarlesdelarapita #deltadelebre #larapita #terresdelebre #deltebre #vinaros #deltadelebro #montsia #alcanarplatja #aldea #peix #baixebre #kram #kramandorra #lonja #pescadosymariscos #andorra #andorralovers #chefandresriestra

Llagostins de Sant Carles a la planxa