Fem un KRAM

Pochas con cordero guisado al estilo del chef

#lamejormarisqueriadeandorra #mariscosdelcantabrico #bestrestaurantinandorra #pochasconcorderoguisado #pochas #pochasdenavarra #food #instafood #gastronomia #foodporn #cuchareo #foodie #platosdecuchara #comidacasera #foodlovers #realfood #alubiasblancas #legumbres #foodies #instagood

Els corders i/o cabrits han de ser fills d’ovelles o cabres inscrites al Padral del Govern i nascuts i criats en una explotació ramadera ubicada a Andorra, la qual es dediqui exclusivament a la producció de carn per ser comercialitzada amb el segell de control i garantia “Carn de qualitat controlada d’Andorra”. Les mares han de ser de raça tradicional del país o bé dels creuaments d’aquesta amb una raça d’aptitud càrnia. Han de ser fills d’ovelles i cabres criades en règim extensiu o semiextensiu, on l’alimentació base sigui de farratges i pastures i alletats directament per les seves mares fins al moment del seu sacrifici.

Han de ser criats a l’aire lliure o en espais que permetin una densitat i maneig dignes; en especial han de disposar d’una superfície mínima d’1 m² per ovella o cabra i pels parts que es produeixin als corrals han de disposar d’un racó tranquil i separat de la resta del ramat. Els locals han de ser desinfectats i sotmesos a processos de buidatge sanitari d’almenys quinze dies un cop a l’any.

Durant el període de cria s’ha de complementar la seva alimentació amb palla o fenc de qualitat com a aliment de volum i d’un aliment concentrat determinat.