El suquet de peix ha de ser, com diu el mateix nom, sucós. KRAM GASTRO GRILLING, que sota el mestratge d'Andrés Riestra, xef i director. Fa una de les millors cuines de Guisats de Cullera del Principat d'Andorra.

SUQUET DE PEIX – Millors Guisats de Cullera del Principat d’Andorra.

Deia Josep Pla en una de les grans enciclopèdies de la cuina de Catalunya «El que hem menjat», que “el suquet de peix és un guisat més complicat, per la base que comporta, el sofregit d’all, ceba i tomata, que requereix paciència, cosa que molts restaurants no tenen i que sigui capaç d’integrar-lo en un conjunt simfònic”. El suquet ha de ser, com diu el mateix nom, sucós, encara que no líquid.

És un dels grans plats de pescadors de la Costa Brava, que poques vegades veiem a les cartes per la reticència a posar guisats tradicionals als restaurants d’Andorra, que s’acontenten amb arrossos i fideuades. No és el cas, però, del restaurant KRAM GASTRO GRILLING, que sota el mestratge d’Andrés Riestra, xef i director. Fa una de les millors cuines de Guisats de Cullera del Principat d’Andorra.

Deia Josep Pla en una de les grans enciclopèdies de la cuina de Catalunya "El que hem menjat", que “el suquet de peix és un guisat més complicat, per la base que comporta, el sofregit d’all, ceba i tomata, que requereix paciència, cosa que molts restaurants no tenen i que sigui capaç d’integrar-lo en un conjunt simfònic”. El suquet ha de ser, com diu el mateix nom, sucós, encara que no líquid. És un dels grans plats de pescadors de la Costa Brava, que poques vegades veiem a les cartes per la reticència a posar guisats tradicionals als restaurants d'Andorra, que s’acontenten amb arrossos i fideuades. No és el cas, però, del restaurant KRAM GASTRO GRILLING, que sota el mestratge d'Andrés Riestra, xef i director. Fa una de les millors cuines de Guisats de Cullera del Principat d'Andorra.