Aquest popular postre pirinenc conegut a Andorra com Mató, és el "mató" resultant de la coagulació de la llet. Pot ser de vaca, ovella o cabra i conté poca matèria grassa i una textura terrosa a la vista però suau i molt làctica a la boca. El nostre s'elabora artesanalment partint de llet pasteuritzada d'ovella. A KRAM som molt clàssics a l'hora de servir aquesta menja, mel i nous només… Això sí!!, les millors nous de Castella i la millor mel d'alta muntanya. #kram #kramandorra #andorralavella #andorra #postrescasers #requeson #meldealtamontaña #nousdecastilla #foodpics #homemadedessert #honeybees #chefslife #chefswords #culinarychefs #regaderafoodie #pirineus #catalunya #chefan #andresriestra #andorraKram

Mel i mató del Pirineu.

Aquest popular postre pirinenc conegut a Andorra com Mató, és el «mató» resultant de la coagulació de la llet.
Pot ser de vaca, ovella o cabra i conté poca matèria grassa i una textura terrosa a la vista però suau i molt làctica a la boca.
El nostre s’elabora artesanalment partint de llet pasteuritzada d’ovella.
A KRAM som molt clàssics a l’hora de servir aquesta menja, mel i nous només… Això sí!!, les millors nous de Castella i la millor mel d’alta muntanya.

#kram #kramandorra #andorralavella #andorra #postrescasers #requeson #meldealtamontaña #nousdecastilla #foodpics #homemadedessert #honeybees #chefslife #chefswords #culinarychefs #regaderafoodie #pirineus #catalunya #chefan #andresriestra #andorraKram