Les diferents varietats PREMIUM de tomàquets gastronòmics són una de les “obsessions” I aquesta setmana tenim varietat, el “rosa de Can Puxic” el que més alegries ens està donant…

Tomàquets gastronòmics aquesta setmana tenim varietat, el “rosa de Can Puxic”

Les diferents varietats PREMIUM de tomàquets gastronòmics són una de les “obsessions” del nostre xef Andrés Riestra. Així que comença a deixar-se notar la primavera l'Andrés es posa les piles per trobar els millors tomàquets… I aquesta setmana tenim varietat, el “rosa de Can Puxic” el que més alegries ens està donant… l'aroma de la terra, el color de la seva maduració, la textura suau i carnosa i el seu sabor tan autèntic, fan d'aquest tomàquet de proximitat Tomàquet Prèmium del Maresme, un dels favorits del nostre xef sense cap dubte… Sal i oli d’oliva verge és el que demana aquest tomàquet, tota la resta és superflu.  #kram #kramandorra #canpuxic #productodeproximitat #maresme #andorra #andorralavella #healtyfood #foodpics #chefswords #chefselection #springtime #tomatepremium #gastrogrilling #oysterbar #chefandresriestra Les diferents varietats PREMIUM de tomàquets gastronòmics són una de les “obsessions” del nostre xef Andrés Riestra. Així que comença a deixar-se notar la primavera l'Andrés es posa les piles per trobar els millors tomàquets… I aquesta setmana tenim varietat, el “rosa de Can Puxic” el que més alegries ens està donant… l'aroma de la terra, el color de la seva maduració, la textura suau i carnosa i el seu sabor tan autèntic, fan d'aquest tomàquet de proximitat Tomàquet Prèmium del Maresme, un dels favorits del nostre xef sense cap dubte… Sal i oli d’oliva verge és el que demana aquest tomàquet, tota la resta és superflu.  #kram #kramandorra #canpuxic #productodeproximitat #maresme #andorra #andorralavella #healtyfood #foodpics #chefswords #chefselection #springtime #tomatepremium #gastrogrilling #oysterbar #chefandresriestra

Les diferents varietats PREMIUM de tomàquets gastronòmics són una de les “obsessions” del nostre xef Andrés Riestra. Així que comença a deixar-se notar la primavera l’Andrés es posa les piles per trobar els millors tomàquets… I aquesta setmana tenim varietat, el “rosa de Can Puxic” el que més alegries ens està donant… l’aroma de la terra, el color de la seva maduració, la textura suau i carnosa i el seu sabor tan autèntic, fan d’aquest tomàquet de proximitat Tomàquet Prèmium del Maresme, un dels favorits del nostre xef sense cap dubte… Sal i oli d’oliva verge és el que demana aquest tomàquet, tota la resta és superflu.

#kram #kramandorra #canpuxic #productodeproximitat #maresme #andorra #andorralavella #healtyfood #foodpics #chefswords #chefselection #springtime #tomatepremium #gastrogrilling #oysterbar #chefandresriestra