Un plat del primavera tomàquet prèmium, a KRAM cerquem el millor tomàquet de proximitat i el servim amb aquest plat saltejat amb les millor gules.

Un plat del primavera tomàquet prèmium amb les millor gules.

Un plat del primavera tomàquet prèmium, a KRAM cerquem el millor tomàquet de proximitat i el servim amb aquest plat saltejat amb les millor gules i sempre amanit amb el millor oli d’oliva de la 1ª premsada. A KRAM tots els detall, com la sal, l’oli o el vinagre són exclusius del millor que podem trobar al mercat per amanir.Un plat del primavera tomàquet prèmium, a KRAM cerquem el millor tomàquet de proximitat i el servim amb aquest plat saltejat amb les millor gules i sempre amanit amb el millor oli d'oliva de la 1ª premsada. A KRAM tots els detall, com la sal, l'oli o el vinagre són exclusius del millor que podem trobar al mercat per amanir.Un plat del primavera tomàquet prèmium, a KRAM cerquem el millor tomàquet de proximitat i el servim amb aquest plat saltejat amb les millor gules i sempre amanit amb el millor oli d'oliva de la 1ª premsada. A KRAM tots els detall, com la sal, l'oli o el vinagre són exclusius del millor que podem trobar al mercat per amanir.