Plats frescos plens de sabor, textures i matisos. Crema de meló amb pernil d'aglà (Amb un meló gairebé més car que el pernil d'aglà)… Cor d'enciam de Tudela amb ceba dolça, "piquillos" a l'all i ventresca de bonítol del nord… i el millor del món mundial en fumats, salmó i bacallà de Fumats Domínguez, excepcionals! #kram #kramandorra #andorralavella #platsdestiu #cremademelon #cogollsdetudela #conservaslabrujula #ventrescadebonitodelnorte #foodpics #chefslife #summersalad #coldsoups #fumatsdominguez #chefandresriestra

Plats frescos plens de sabor, textures i matisos

Plats frescos plens de sabor, textures i matisos. Crema de meló amb pernil d’aglà (Amb un meló gairebé més car que el pernil d’aglà)…

Cor d’enciam de Tudela amb ceba dolça, «piquillos» a l’all i ventresca de bonítol del nord… i el millor del món mundial en fumats, salmó i bacallà de Fumats Domínguez, excepcionals!

#kram #kramandorra #andorralavella #platsd’estiu #cremademelon #cogollsdetudela #conservaslabrujula #ventrescadebonitodelnorte #foodpics #chefslife #summersalad #coldsoups #fumatsdominguez #chefandresriestra

Plats frescos plens de sabor, textures i matisos. Crema de meló amb pernil d'aglà (Amb un meló gairebé més car que el pernil d'aglà)… Cor d'enciam de Tudela amb ceba dolça, "piquillos" a l'all i ventresca de bonítol del nord… i el millor del món mundial en fumats, salmó i bacallà de Fumats Domínguez, excepcionals! #kram #kramandorra #andorralavella #platsdestiu #cremademelon #cogollsdetudela #conservaslabrujula #ventrescadebonitodelnorte #foodpics #chefslife #summersalad #coldsoups #fumatsdominguez #chefandresriestra Plats frescos plens de sabor, textures i matisos. Crema de meló amb pernil d'aglà (Amb un meló gairebé més car que el pernil d'aglà)… Cor d'enciam de Tudela amb ceba dolça, "piquillos" a l'all i ventresca de bonítol del nord… i el millor del món mundial en fumats, salmó i bacallà de Fumats Domínguez, excepcionals! #kram #kramandorra #andorralavella #platsdestiu #cremademelon #cogollsdetudela #conservaslabrujula #ventrescadebonitodelnorte #foodpics #chefslife #summersalad #coldsoups #fumatsdominguez #chefandresriestra Plats frescos plens de sabor, textures i matisos. Crema de meló amb pernil d'aglà (Amb un meló gairebé més car que el pernil d'aglà)… Cor d'enciam de Tudela amb ceba dolça, "piquillos" a l'all i ventresca de bonítol del nord… i el millor del món mundial en fumats, salmó i bacallà de Fumats Domínguez, excepcionals! #kram #kramandorra #andorralavella #platsdestiu #cremademelon #cogollsdetudela #conservaslabrujula #ventrescadebonitodelnorte #foodpics #chefslife #summersalad #coldsoups #fumatsdominguez #chefandresriestra