La comida está excelente, nos quedamos sin duda con las ostras, las croquetas y la fritura. El trato es excepcional, mención especial a nuestro camarero (Sergio) ha sido muy educado, encantador, profesional y atento; nos ha ayudado mucho a la hora de elegir la comida y el vino. En cinco días hemos venido dos veces, por supuesto que repetiremos! 😊 (Traduit par Google) La nourriture est excellente, nous préférons nettement les huîtres, les croquettes et la friture. Le traitement est exceptionnel, mention spéciale à notre serveur (Sergio) qui a été très poli, charmant, professionnel et attentionné ; Cela nous a beaucoup aidés dans le choix de la nourriture et du vin. En cinq jours, nous sommes venus deux fois, bien sûr, nous répéterons ! ??Les  escórpores,  rascasses i caps-roig són un grup de peixos força populars. La delicadesa de la seva carn,  ferma i molt gustosa, ha estat sens dubte el factor que ha divulgat la seva coneixença arreu

Les  escórpores, rascasses i caps-roig són un grup de peixos força populars

Les  escórpores,  rascasses i caps-roig són un grup de peixos força populars. La delicadesa de la seva carn,  ferma i molt gustosa, ha estat sens dubte el factor que ha divulgat la seva coneixença arreu. Prova d'això és la riquesa de noms amb què s'anomenen aquests peixos a la Costa Catalana, sobretot d'Arenys de Mar cap amunt fins a dalt de tot de la Costa Brava. En català les podem anomenar: escórpora, escorpra, escórpora fosca, escorpina roja, cap-roig, rufí, polla, capó, gallina, rufí, rascla, rasclot o rascassa entre d'altres. Tot allò que té de lleig per fora, ho té de bo per dins. És un dels peixos blancs més saborosos que hi ha i a la primavera estan en el millor moment. Quan els exemplars són inferiors al quilo de pes al nostre Xef Andrés Riestra li agrada fregir-los sencers, però quan arriba algun "gordet" com aquest de la foto, el cuinem a l'esquena. (Es denomina així perquè el peix es cuina “obert” per la meitat, sense espina central i amb la part de la pell cap avall, sigui sobre la planxa sigui al forn). #foodpics #chefslife #culinarychefs #chefswords #regaderafoodie #chefselection #productodetemporada #chefandresriestra

Les  escórpores,  rascasses i caps-roig són un grup de peixos força populars. La delicadesa de la seva carn,  ferma i molt gustosa, ha estat sens dubte el factor que ha divulgat la seva coneixença arreu. Prova d’això és la riquesa de noms amb què s’anomenen aquests peixos a la Costa Catalana, sobretot d’Arenys de Mar cap amunt fins a dalt de tot de la Costa Brava. En català les podem anomenar: escórpora, escorpra, escórpora fosca, escorpina roja, cap-roig, rufí, polla, capó, gallina, rufí, rascla, rasclot o rascassa entre d’altres.

Les  escórpores,  rascasses i caps-roig són un grup de peixos força populars. La delicadesa de la seva carn,  ferma i molt gustosa, ha estat sens dubte el factor que ha divulgat la seva coneixença arreu. Prova d'això és la riquesa de noms amb què s'anomenen aquests peixos a la Costa Catalana, sobretot d'Arenys de Mar cap amunt fins a dalt de tot de la Costa Brava. En català les podem anomenar: escórpora, escorpra, escórpora fosca, escorpina roja, cap-roig, rufí, polla, capó, gallina, rufí, rascla, rasclot o rascassa entre d'altres. Tot allò que té de lleig per fora, ho té de bo per dins. És un dels peixos blancs més saborosos que hi ha i a la primavera estan en el millor moment. Quan els exemplars són inferiors al quilo de pes al nostre Xef Andrés Riestra li agrada fregir-los sencers, però quan arriba algun "gordet" com aquest de la foto, el cuinem a l'esquena. (Es denomina així perquè el peix es cuina “obert” per la meitat, sense espina central i amb la part de la pell cap avall, sigui sobre la planxa sigui al forn). #foodpics #chefslife #culinarychefs #chefswords #regaderafoodie #chefselection #productodetemporada #chefandresriestra

Tot allò que té de lleig per fora, ho té de bo per dins. És un dels peixos blancs més saborosos que hi ha i a la primavera estan en el millor moment. Quan els exemplars són inferiors al quilo de pes al nostre Xef Andrés Riestra li agrada fregir-los sencers, però quan arriba algun «gordet» com aquest de la foto, el cuinem a l’esquena. (Es denomina així perquè el peix es cuina “obert” per la meitat, sense espina central i amb la part de la pell cap avall, sigui sobre la planxa sigui al forn).

 

#foodpics #chefslife #culinarychefs #chefswords #regaderafoodie #chefselection #productodetemporada #chefandresriestra