Com diu, la famosa gastrònoma Andorrana, @regaderafodie, a KRAM tenim el MAR a ANDORRA, el millor del mar al Pirineu. Abans es deia que a Madrid tenien el millor peix del cantàbric a la capital  i és veritat, però ara a KRAM el nostre xef Andrés Riestra també aconsegueix el millor del millor i la menjaretes @regaderafodie ho sap valorar. 
Com diu, la famosa gastrònoma Andorrana, @regaderafodie, a KRAM tenim el MAR a ANDORRA, el millor del mar al Pirineu. Abans es deia que a Madrid tenien el millor peix del cantàbric a la capital  i és veritat, però ara a KRAM el nostre xef Andrés Riestra també aconsegueix el millor del millor i la menjaretes @regaderafodie ho sap valorar. 

Com diu, la famosa gastrònoma Andorrana, @regaderafodie, a KRAM tenim el MAR a ANDORRA, el millor del mar al Pirineu

Com diu, la famosa gastrònoma Andorrana, @regaderafodie, a KRAM tenim el MAR a ANDORRA, el millor del mar al Pirineu. Abans es deia que a Madrid tenien el millor peix del cantàbric a la capital  i és veritat, però ara a KRAM el nostre xef Andrés Riestra també aconsegueix el millor del millor i la menjaretes @regaderafodie ho sap valorar.