De postres aquest formatge gallec amb codony procedent de les regions d'Arzúa i Ulloa, i amb la Denominació d'Origen Protegida

De postres aquest formatge gallec d’Arzúa i Ulloa amb codony

De postres aquest formatge gallec amb codony procedent de les regions d’Arzúa i Ulloa, i amb la Denominació d’Origen Protegida.

De postres aquest formatge gallec amb codony procedent de les regions d'Arzúa i Ulloa, i amb la Denominació d'Origen Protegida

Al nostre xef li agrada la qualitat de la matèria primera per damunt de tot.
Andrés, cada dia dona més valor a l’essència, autenticitat i veracitat dels productes, a tractar-los amb l’afecte i mim que requereixen les seves virtuts i a fugir de grandiloqüents elaboracions i emplatats de circ.
Si els països, es mesuressin per la seva riquesa gastronòmica, Espanya en la seva globalitat seria immens… cada comunitat, comarca o poble té alguna cosa que els fa especials.

És el cas d’aquest formatge gallec representatiu procedent de les regions d’Arzúa i Ulloa, i amb la Denominació d’Origen Protegida empara tres tipus de formatges, un dels quals és l’Arzúa-Ulloa de Granja, el que tenim ara a KRAM.
Aquest formatge s’elabora exclusivament amb la llet de vaca procedent de la mateixa explotació ramadera. En el nostre cas, llet crua de vaques molt consentides, en una petita granja a prop d’Arzúa.
Cal tenir amics fins a l’infern per poder aconseguir aquests productes, altrament es gaudirien egoistament en origen.
Bé, això ja ho deia el savi refranyer espanyol… ”el que parteix i reparteix, es queda la millor part”.
El que he dit, us animo a provar-ho ben temperat amb codony artesà una mica de mel i algun fruit sec.

Text @chefandresriestra

#kram #kramandorra #andorra #andorralavella #galicia #quesosgallegos #espanya #galiciacalidade #foodpics #quesosartesanals #membranosantateresa #chefslive #cheeselover #culinarychefs #chefswords #chefselection #chefandresriestra