Les ostres Gillardeau són criades de manera totalment artesanal i amb una qualitat extraordinària que, sens dubte, les converteix en les millors del món. La seva carn voluptuosa, gairebé cruixent, té un sabor contundent i refinat, dolç i salí alhora.

Les ostres Gillardeau criades artesanalment amb una qualitat extraordinària

L’ostra és un mol·lusc bivalve de la varietat Fine Claire considerat com un dels mariscs comestibles més apreciats, sent la seva forma més habitual de consum fresca i en cru.

Les ostres Gillardeau són cultivades davant de l’illa d’Oléron i més tard a les platges de Normandia, a la costa oest de França. Aquestes ostres de petxina sòlida i de manera variable presenten unes valves asimètriques, l’esquerra còncava, més o menys globosa, i la dreta plana, de color blanc groguenc o marró i l’interior del qual és blanc nacrat. Poden assolir fins a 20 cm de longitud.

Les ostres Gillardeau són criades de manera totalment artesanal i amb una qualitat extraordinària que, sens dubte, les converteix en les millors del món. La seva carn voluptuosa, gairebé cruixent, té un sabor contundent i refinat, dolç i salí alhora.

La millor manera per gaudir del seu sabor és fresca i en cru, encara que gràcies a la capa de greix que cobreix les Gillardeau, es poden preparar a la planxa. Igualment, la seva carn pots menjar-les arrebossades en tempura i fregides.

Al nostre Restaurant KRAM ens esforcem per aconseguir els millors productes de la Llotja perquè xalis com si tinguessis el mar al teu plat. Tria el marisc que més s’adapti als teus gustos i nosaltres te’l servim amb el nostre somriure i qualitat màxima.

#ostras #oysters #gastronomia #oyster #mariscos #seafood #restaurante #food #frutosdomar #ostrasfrescas #oysterbar #gourmet #guillardeau #huitres #foodlovers #oysterlover #yummyfood #foodie #устрицы #guillardeauoysters #guillardeauaddiction #guillardeauhuitres #guillardeauoysters🦪 #kramandorra #kram #chefandresriestra #chefsoninstagram #andorre #pescadosymariscos #andorralovers🇦🇩

ostras Spéciales Gillardeau que son sin duda, las ostras Spéciales más famosas y prestigiosas del mundo. Fundada al final del siglo XIX, la Maison Gillardeau es la cuna de la ostra Gillardeau, joya del patrimonio de la gastronomía francesa que cultiva la exigencia a la excelencia desde hace cuatro generaciones. Su saber hacer ha cautivado a los mejores jefes de cocina del mundo. ​ Gillardeau no presenta sus ostras a concursos ni realiza operaciones de marketing y protege su marca grabando sus ostras a laser para evitar las ventas fraudulentas. ​ La Gillardeau es incomparable, la auténtica Rolls Royce de las ostras. Las Spéciale Gillardeau de carne firme, generosa y toque crujiente son famosas por su sabor delicado que combina a la perfección una suave salinidad y un final dulce en boca con notas a avellana. La Spéciale Gillardeau se caracteriza por su identidad única y por su regularidad en calidad y tamaño durante todo el año. ​ Disponible todo el año los calibres nº5, nº4, nº3, nº2, nº1 y nº0 siendo la nº5 el tamaño más pequeño (Papillon), ideal en aperitivos y la nº0 el más grande, ideal para cocinar. Cajas de 96, 48, 24 y 12 unidades. Les ostres Gillardeau són criades de manera totalment artesanal i amb una qualitat extraordinària que, sens dubte, les converteix en les millors del món. La seva carn voluptuosa, gairebé cruixent, té un sabor contundent i refinat, dolç i salí alhora.