Restaurant Andorra KRAM Burratitas de formatge de cabra “Made in Spain”… El nostre xef Andrés Riestra és un expert en formatges i en descobrir formatges únics i selectes Espanyols.

Burratitas de formatge de cabra “Made in Spain”

Burratitas de formatge de cabra “Made in Spain”… El nostre xef Andrés Riestra és un expert en formatges i en descobrir formatges únics i selectes Espanyols.

Burratitas de formatge de cabra “Made in Spain”… El nostre xef Andrés Riestra és un expert en formatges i en descobrir formatges únics i selectes Espanyols. L'Andrés ja s'ha cansat una mica de la clàssica Burrata italiana de "Puglia" i ha decidit apostar per aquest sensacional formatge artesà Espanyol. #kram #kramandorra #andorra #espanya #catalunya #andorralavella #foodpics #slowfood #chefswords #burratacheese #goatcheeseballs #tomatepremium #goatcheesesalad #chefandresriestra

L’Andrés ja s’ha cansat una mica de la clàssica Burrata italiana de «Puglia» i ha decidit apostar per aquest sensacional formatge artesà Espanyol.

#kram #kramandorra #andorra #espanya #catalunya #andorralavella #foodpics #slowfood #chefswords #burratacheese #goatcheeseballs #tomatepremium #goatcheesesalad #chefandresriestra