La riquesa gastronòmica dels Pirineus fa que sigui un plaer asseure’s a la taula i tastar els seus plats de muntanya

La riquesa gastronòmica dels Pirineus fa que sigui un plaer asseure’s a la taula i tastar els seus plats de muntanya. Caça, bolets, formatges de vaca i ovella o embotits… La cuina pirinenca treu el màxim profit dels productes de la terra i, combinant-los amb la saviesa del nostre Xef Andrés Riestra, que sorprèn els paladars més exigents.
El pollastre de pagès, el xai de la Seu d’Urgell i l’arròs de muntanya de KRAM.
Són plats que respiren influències de la proximitat al Mediterrani i de l’alta muntanya, amb els millors condiments de proximitat, seleccionats un a un per l’Andrés. I com no regats amb els excel·lents vins de la nostra bodega amb denominació d’origen.
Una cuina de receptes mil·lenàries, elaborades amb paciència, a foc lent. Una combinació de gustos forts i aromes de gran potència.

.
.
.
#arrosdemuntanya #arròsdemuntanya🍄 #arrosdemuntanyaambceps #arròsdemuntanyaambcepscamasecsitrompetesdelamort #arros #foodie #foodporn #food #arroz #restaurant #foodies #montaña #restaurante #paella #arrozdemontaña #foodlovers #snowboard #senderismo #turismorural #visitandorra #arans #ordinoarcalis #esqui #turismoenfamilia #gastronomia