Avui el nostre xef, sempre a la recerca de novetats o de productes prèmium i gastronòmics. Ha fet un gaspatxo amb aquests tomàquets al que ha afegit alvocats madurs i “jalapeños” adobats… El resultat és un gaspatxo espès, cítric, lleugerament picant i molt fresc… 

Avui el nostre xef ha fet un gaspatxo amb tomàquets Green d’Antan

El tomàquet va arribar a França al segle XVI després del seu descobriment a Amèrica del Sud. 

El tomàquet Green d’Antan és una varietat prèmium que es cultiva a Bretanya i la particularitat del qual és el seu intens color verd encara estant ben madurs.

Avui el nostre xef, sempre a la recerca de novetats o de productes prèmium i gastronòmics. Ha fet un gaspatxo amb aquests tomàquets al que ha afegit alvocats madurs i “jalapeños” adobats… El resultat és un gaspatxo espès, cítric, lleugerament picant i molt fresc… 

Una meravella de gaspatxo i a més únic i exclusiu. 

Avui el nostre xef, sempre a la recerca de novetats o de productes prèmium i gastronòmics. Ha fet un gaspatxo amb aquests tomàquets al que ha afegit alvocats madurs i “jalapeños” adobats… El resultat és un gaspatxo espès, cítric, lleugerament picant i molt fresc… 

Els tomàquets Green d’Antan es cultiven en hivernacles: aquesta producció protegeix les plantes dels capricis del temps i dels paràsits, permetent reduir l’ús de pesticides sintètics. 

Els jardiners Prince de Bretagne han estat utilitzant insectes beneficiosos per pol·linitzar i protegir naturalment les plantes de tomàquet durant diverses dècades. 

Els agricultors d’aquesta zona de França es dediquen a la producció de tomàquet fruit d’una agricultura més saludable i sostenible (recuperació de l’aigua de pluja, reciclatge d’aigua, etc.). Els tomàquets ecològics Green d’Antan cultivats a la terra ecològica no tractada amb productes sintètics o químics estan disponibles a partir del maig. 

Els productors Prince de Bretagne recullen manualment els tomàquets verds de l’herència de Prince de Bretagne Green d’Antan tot i que són de color verd estan madurs quan apareixen vores grogues. 

Tomàquets envasats directament a la granja pels mateixos pagesos: Així garanteixen la frescor dels tomàquets plat. 

El 80% dels envasos de tomàquet Green d’Antan estan fets de fusta o cartó reciclables, procedents de boscos gestionats de manera sostenible. El tomàquet Green d’Antan es ven només a granel o en safates amb l’assortiment de sabors d’abans.

Així que a KRAM gaudireu de tomàquets ecològics i de qualitat.

#kram #kramandorra #andorra #andorralavella #greendantan #lesmaraichers #princedebretagne #bretagne #tomato #gazpachos #coldsoup #gastrogrilling #cultiveesenfrance #tomatepremium #greentomato #slowfood #foodpics #culinarychefs #chefslife #france #chefandresriestra

El tomàquet va arribar a França al segle XVI després del seu descobriment a Amèrica del Sud.  El tomàquet Green d'Antan és una varietat prèmium que es cultiva a Bretanya i la particularitat del qual és el seu intens color verd encara estant ben madurs. Avui el nostre xef, sempre a la recerca de novetats o de productes prèmium i gastronòmics. Ha fet un gaspatxo amb aquests tomàquets al que ha afegit alvocats madurs i “jalapeños” adobats… El resultat és un gaspatxo espès, cítric, lleugerament picant i molt fresc…  Una meravella de gaspatxo i a més únic i exclusiu.  Els tomàquets Green d’Antan es cultiven en hivernacles: aquesta producció protegeix les plantes dels capricis del temps i dels paràsits, permetent reduir l'ús de pesticides sintètics.  Els jardiners Prince de Bretagne han estat utilitzant insectes beneficiosos per pol·linitzar i protegir naturalment les plantes de tomàquet durant diverses dècades.  Els agricultors d’aquesta zona de França es dediquen a la producció de tomàquet fruit d'una agricultura més saludable i sostenible (recuperació de l’aigua de pluja, reciclatge d'aigua, etc.). Els tomàquets ecològics Green d’Antan cultivats a la terra ecològica no tractada amb productes sintètics o químics estan disponibles a partir del maig.  Els productors Prince de Bretagne recullen manualment els tomàquets verds de l'herència de Prince de Bretagne Green d’Antan tot i que són de color verd estan madurs quan apareixen vores grogues.  Tomàquets envasats directament a la granja pels mateixos pagesos: Així garanteixen la frescor dels tomàquets plat.  El 80% dels envasos de tomàquet Green d’Antan estan fets de fusta o cartó reciclables, procedents de boscos gestionats de manera sostenible. El tomàquet Green d’Antan es ven només a granel o en safates amb l'assortiment de sabors d'abans. Així que a KRAM gaudireu de tomàquets ecològics i de qualitat. #kram #kramandorra #andorra #andorralavella #greendantan #lesmaraichers #princedebretagne #bretagne #tomato #gazpachos #coldsoup #gastrogrilling #cultiveesenfrance #tomatepremium #greentomato #slowfood #foodpics #culinarychefs #chefslife #france #chefandresriestra